În timp ce pe site-urile de socializare susțin că se iubesc și că vor rămâne împreună pe vecie, Leo de la Strehaia și Dana Criminala au decis, în viața reală, să-și tranșeze problemele la tribunal.

Daniela Mihai, alias Dana Criminala, l-a dat în judecată pe Stelică Mihai, zis Leo de la Strehaia, cerând ca instanța să dispună desfacerea căsătoriei – semn că cei doi n-au reușit să pice de acord și să rezolve situația la notar.

Așa că, fiindcă „Prințul țiganilor” a refuzat să semneze pentru divorț, Dana, care s-a măritat cu el în urmă cu opt ani, a apelat la instanță, iar primul termen a fost stabilit pe 10 septembrie a.c.

După aceea, probabil că urmează partajul, așa că Leo ar trebui să se pregătească sufletește pentru împărțirea averii, inclusiv a palatului de la Strehaia.

În urmă cu jumătate de an, la scurt timp după liberarea condiționată a lui Leo de la Strehaia, Dana Criminala a amenințat cu divorțul, însă, după aceea, a plecat în vacanță cu soțul, susținând că între ei totul este perfect.

„Am plecat împreună la Istanbul. Sunt aici cu Dana Criminala. Până la urmă dragostea a învins, am reușit să o recuperez. Când două persoane se iubesc, dragostea învinge. Voi credeți că au învins banii, dar știți și voi că nu este adevărat. Două persoane când se iubesc sunt împreună, indiferent ce s-ar întâmpla”, a spus Leo de la Strehaia, într-un video postat pe contul său de TikTok.