Marina Pandarof, blonda sexy din anturajul lui Florian Coldea acuzată de afaceri cu droguri, a supravegheat, în calitate de „colaboratoare” a unei publicații, referendumul organizat în 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Jurnaliștii YEET.ro au descoperit că numele Marinei Pandarof apare pe o listă imensă a jurnaliștilor și colaboratorilor companiei Total Media SRL acreditați de un judecător pentru a participa la referendumul organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Cu toate că firma din județul Olt deține, conform documentelor oficiale, o publicație mică, la care lucrează câțiva oameni, pe lista jurnaliștilor și colaboratorilor acreditați la cererea firmei Total Media SRL figurau 347 de persoane.

Printre cei 347 de jurnaliști și colaboratori se număra, la momentul respectiv, și Marina Pandarof, cea care apare în fotografia cu fostul șef SRI, Florian Coldea.

Despre Marina Pandarof, Antena 3 CNN a dezvăluit că aceasta ar fi fost săltată în 2022 de către polițiștii antidrog, deoarece ofițerii aveau informații că ar face trafic de droguri în lumea bună a Capitalei.

I-a fost percheziționat apartamentul închiriat de la un cunoscut om de afaceri din București și au fost găsite asupra sa 2 grame de cocaină. Săltată cu o zi înainte să plece în Arabia Saudită, Marina Pandarof a fost pusă sub control judiciar.

Odată cu ea, susține Antena 3 CNN, au ajuns la audieri alți oameni importanți, un fost primar și un șef al unei societăți de stat din Olt, toți consumatori, potrivit surselor judiciare. Cel din urmă a și fost pus sub acuzare, la fel ca Marina Pandarof. Dosarul în are blonda a fost audiată și pusă sub acuzare zace și acum la DIICOT, din octombrie 2022.