Rebecca – fata unei consiliere de la Primăria Sectorului 1 -, care se lăuda pe site-urile de socializare că ea este „oxicomană”, și nu „toxicomană”, a primit ieri o nouă veste proastă.

După izbucnirea scandalului „2 Mai”, presa a mediatizat mai multe filme care erau publice, în care Rebecca apărea lăudându-se că este „oxicomană”.

Deranjată de faptul că imaginea ei a fost asociată cu cea a ucigașului drogat Vlad Pascu și cea a traficantului Maru (foto sus), Rebecca a deschis patru procese împotriva jurnaliștilor și a solicitat despăgubiri morale de zeci de mii de euro.

Sursa video: TikTok

După ce, în mai, trustul Gândul a câștigat procesul deschis de „oxicomană”, ieri a venit rândul postului Antena 3 CNN să o facă praf în instanță.

Așa că, acum, Rebecca mai are doar două procese în care poate visa să primească despăgubiri din partea jurnaliștilor care au relatat adevărul.

Pe lângă dosarul în care a fost audiată cu privire la traficul de droguri comis de Vlad Pascu și părinții acestuia, Rebecca are și un proces în care este inculpată. Rebecca și șase bărbați sunt acuzați că au răpit un minor, l-au tâlhărit, apoi au folosit ilegal cardurile victimei.

Sursa video: Facebook – Marian Ceaușescu

După ce Vlad Pascu a omorât doi studenți, fiind drogat la volan, iar procurorii au declanșat anchete de amploare, Rebecca Lăzărescu a fost căutată de mama criminalului, care a încercat să o determine să nu declare nimic la Parchet. „Numita Pascu Miruna a amenințat persoana vătămată/martora cu divulgarea către presă a unor imagini compromițătoare despre aceasta și a încercat să determine prin constrângere morală, constând în expunerea posibilității diseminării în mass-media a unor informații compromițătoare, să ia legătura cu aceasta pentru a purta o discuție cu privire la aspectele cunoscute de martora Lăzărescu Rebecca despre istoricul de consumator și distribuitor de droguri al fiului său, Pascu Matei Vlad, iar la data de 07.09.2023, în mod explicit, a exercitat asupra martorei acte de constrângere morală și intimidare, speculând vârsta acesteia (minoră) și starea de vulnerabilitate în care se afla, pentru a o determina pe aceasta să nu dea declarație de martor în dosarul 861/D/P/2023, al DIICOT-Serviciul Teritorial Constanța”, au precizat procurorii în ordonanța care a stat la baza arestării preventive a Mirunei Pascu (foto jos).