Un incident aparent banal, relatat de magicianul Robert Tudor, scoate la iveală o escrocherie de proporții, pusă la cale de unii șoferi de ride-sharing: țepe de câte 10 lei, pentru anularea comenzii! Iar un calcul simplu arată că un asemenea personaj, care taxează 10 clienți pe zi, câștigă, într-o lună, 3.000 de lei, fără ca măcar să pornească motorul.

„Care îl știți pe Marinache? Ce face omul pentru 10 lei? Stă la 3 minute distanță de tine (aeroport), îți confirmă pe bolt sau uber că îți vine, tu vezi că nu vine și dai să anulezi comanda după 15 minute de așteptare și pentru că o anulezi, iar el cică e în drum spre tine îți ia 10 lei. Și tâlharul de Marinache cu Dacia Logan B-91-KXK asta face, ia tot timpul 10 lei la 10-15 min că nu vine. Urâtă rasă. Dacă eram singur, nu ma deranja, dar am așteptat cu toată familia 20 de minute”, este mesajul lui Robert Tudor.

Mulți indivizi s-au apucat să-l critice pe acesta, pe motiv că s-ar zgârci la 10 lei și au afirmat că, de fapt, el ar fi de vină, fiindcă nu a anulat în timpul prevăzut de regulament.

„Vă rog să înțelegeți: nu e vorba de 10 lei, e vorba ca sunt trezit de la ora 5, condu de la Koln la Basel 5-6 ore, stai in aeroport, stai in avion 3 h cu doi copii dupa tine aterizezi, stai o ora dupa bagaje…. Chemi masina (uber, bolt, pana acum am intalint numai oameni fani) si dai de oameni ca domnul care se fofilesc sa fure oamenii de 10 lei. (Asta este inselatorie pentru cei care nu inteleg). Nu raspunde nici la mesaje nici la telefon”, a adăugat Robert Tudor.