Alin Borcan, alias All-In, și iubita lui, Dana Badea, fostă ispită la „Insula Iubirii”, au fost condamnați, pentru live-urile scandaloase pe care le făceau pe TikTok!

Yeet.ro prezintă, în exclusivitate, detalii despre verdictul dat în dosarul penal în care Alin, alias „Regele TikTok-ului”, a fost încătușat de mascați, în timp ce transmitea live, pe internet.
Deși au susținut în permanență să sunt nevinovați și că nu au făcut altceva decât să distreze fanii, Alin Borcan și Daniela Badea au fost condamnați, la câte zece luni și 20 de zile de închisoare, cu suspendare. Mai mult, ei doi vor fi obligați să muncească la Spații Verzi sau la Protecția Copilului,

După ce a fost condamnat, „Regele TikTok-ului” a ținut să le mulțumească judecătorilor, procurorilor, dar și „domnilor milițieni”.

Alin Borcan este acuzat că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în mod repetat într-un imobil din Sectorul 6, aruncând diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon. Toate aceste fapte ar fi fost filmate și postate pe o rețea de socializare. În acest context, bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență locatarii care îl reclamaseră la poliție.

Pe 7 februarie 2023, Alin Borcan a mers la ușa unei femei dintr-un imobil din Sectorul 6 și a amenința-o cu acte de violență, afirmând că îi taie părul și urechile. La data de 28 martie 2023, acesta ar fi intrat în Mega Image și s-ar fi filmat în timp ce se dezbracă, fapt ce a provocat indignarea persoanelor prezente. Influencerul și-a amenințat în mod repetat vecinii, iar dacă cineva îi atrăgea atenția îi amenința că le dă foc sau că îi face să ajungă în scaun cu rotile.

Într-un final, poliția a intrat peste el, în casă, apoi, în baza probelor depuse la dosar, vlogger-ul a fost trimis în judecată. Pentru toate faptele de mai sus, „Regele TikTok-ului” și iubita lui, vedetă de la „Insula Iubirii”, complice la fapte, au primit pedeapse cu suspendare.

„Condamnă pe inculpatul Borcan Alin la 10 luni şi 20 zile închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art.66 al.1 lit.a,b Cp (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 1 an. In conformitate cu art.65 al.1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 al.1 lit. a,b Cp pedeapsa accesorie urmând a fi executată în măsura în care pedeapsa principală devine executabilă.

In baza art. 91 Cp dispune suspendarea executării pedepsei pe 2 ani termen de supraveghere, sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Bucureşti In baza art. 93 al.1 Cp pune în vedere inculpatului:

a- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti şi ulterior la datele fixate de acesta

b-să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa

c-să anunţe în prealabil orice schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d-să comunice schimbarea locului de muncă;

e-să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele de existenţă.

În baza art. 93 alin. 2 lit. b C.pen., pe durata termenului de supraveghere, impune inculpatului să frecventeze două programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. In baza art.93 al.3 Cp pune în vedere inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 zile la Direcţia Generala de Asistenta Sociala ?i Protecţia Copilului Sector 6 – Servicii de întreţinere spaţii verzi sau la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 –Servicii de întreţinere şi curăţenie. Pune în vedere inculpatului disp.art.96 Cp şi art.404 al.2 Cpp. În baza art.72 Cp deduce reţinerea de 1 zi din 2.11.2023 În baza art.399 al.1 Cpp menţine măsura controlului judiciar”.

„Condamnă pe inculpata Badea Daniela la 10 luni şi 20 zile închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art.66 al.1 lit.a,b Cp (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 1 an. In conformitate cu art.65 al.1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 al.1 lit. a,b Cp pedeapsa accesorie urmând a fi executată în măsura în care pedeapsa principală devine executabilă.

In baza art. 193 alin. 1 ?i 21 lit. c,d Cod pen cu ref la art.396 al.10 cpp condamnă pe inculpata Badea Daniela la 3 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art.66 al.1 lit.a,b Cp (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 1 an.

In conformitate cu art.65 al.1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 al.1 lit. a,b Cp pedeapsa accesorie urmând a fi executată în măsura în care pedeapsa principală devine executabilă. În baza art.40 al.1 Cp rap la art.38 al.1 Cp şi art.39 al.1 lit.b Cp contopeşte pedeapsa de 10 luni şi 20 zile închisoare cu pedeapsa de 3 luni închisoare,urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 10 luni şi 20 zile la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă adică 1 lună închisoare,rezultând pedeapsa finală de 11 luni 20 zile închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art.66 al.1 lit.a,b Cp (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 1 an.

In conformitate cu art.65 al.1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 al.1 lit. a,b Cp pedeapsa accesorie urmând a fi executată în măsura în care pedeapsa principală devine executabilă. In baza art. 91 Cp dispune suspendarea executării pedepsei pe 2 ani termen de supraveghere, sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Bucureşti In baza art. 93 al.1 Cp pune în vedere inculpatei:

a- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti şi ulterior la datele fixate de acesta

b-să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa

c-să anunţe în prealabil orice schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d-să comunice schimbarea locului de muncă;

e-să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele de existenţă.

În baza art. 93 alin. 2 lit. b C.pen., pe durata termenului de supraveghere, impune inculpatei să frecventeze două programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. In baza art.93 al.3 Cp pune în vedere inculpatei să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 zile la Direcţia Generala de Asistenta Sociala și Protecţia Copilului Sector 6 – Servicii de întreţinere spaţii verzi sau la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 –Servicii de întreţinere şi curăţenie. Pune în vedere inculpatei disp.art.96 Cp şi art.404 al.2 Cpp”.