Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care anchetează crima de la hotelul din Sectorul 6 al Capitalei, a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, că ucigașul a premeditat fapta.

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, individul care a omorât-o pe fata de 17 ani, apoi s-a sinucis, lângă cadavrul acesteia, a premeditat fapta, iar din punct de vedere judiciar, lucrurile sunt clare.
„A cumpărat cuțitul de la un hipermarket, în jurul orei 21.00. A doua zi i-a găsit camerista. Nu există niciun dubiu cu privire la situația de fapt, nu a existat altcineva acolo, camera era încuiată”, a precizat, în urmă cu puțin timp, sursa amintită. Iar faptul că ucigașul a mers să cumpere cuțitul care avea să devină arma crimei demonstrează, fără echivoc, faptul că omorul a fost premeditat și că nu altcineva i-ar fi ucis pe cei doi.

„La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că în unul dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.
La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.