În timp ce își etalează bijuteriile din aur și se laudă că trăiește regește, „vrăjitoarea” Sidonia, mama criminalilor din clanul Fabian, trage țepe de 200 de euro.

Sidonia, mama criminalilor de la Padina, a ajuns în fața judecătorilor fiindcă a tras o țeapă de 200 de euro, după ce a „uitat” să înapoieze un împrumut. Astfel, creditorii au dat-o în judecată, iar instanța a hotărât: „Admite cererea formulată de reclamanta … SRL în contradictoriu cu pârâta … SIDONIA. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1.090,10 lei reprezentând debit restant. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicarea hotărârii, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Buftea”.

Trei dintre fiii „vrăjitoarei” Sidonia au omorât cu sânge rege un bărbat, în timpul petrecerii care a fost organizată anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, în restaurantul unui hotel din Padina. Ucigașii din clanul Fabian, care întorc banii cu lopata, au fost eliberați din arest după trei luni și au tras un chef de pomină, cu maneliști celebri, râuri de șampanie și purceluși la proțap.

După eliberarea hotărârea discutabilă dată de Curtea de Apel Ploiești, procurorul general al României a sesizat Inspecția Judiciară. „Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Alex Florenţa, a sesizat în cursul zilei de astăzi, 4 iunie 2024, Inspecţia Judiciară privind comiterea de către doi judecători din cadrul Curţii de Apel Ploieşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie a abaterilor disciplinare prevăzute de art.271 lit.t) teza a II-a din Legea nr.303/2022, constând în exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă, şi art 271 lit. r) din Legea nr. 303/2022, constând în lipsa totală a motivării ori motivarea în mod vădit contrară raţionamentului juridic, de natură să afecteze prestigiul justiţiei sau demnitatea funcţiei de judecător sau procuror”, a precizat Parchetul General.