Bombă în showbiz: fosta prezentatoare „Chefi la cuțite” – Antena 1 a decis să plece la ProTV, pentru a fi alături de chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, la „MasterChef”!

„Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking!”, este anunțul făcut de ProTV. „Revederea cu cei trei chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”, a spus Gina Pistol, conform sursei citate.

În luna aprilie, Pro TV a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întors „acasă”, la MasterChef.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit stirileprotv.ro.