Un bărbat de 47 de ani a fost arestat, după ce și-a violat fiica vitregă, minoră. Totul a ieșit la iveală după ce mama fetei a dus-o la un control și a descoperit că aceasta este însărcinată.

„La data de 6 iulie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol.
În fapt, la data menționață, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.
Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada când persoana vătămată era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.
În cursul zilei de 6 iulie 2024, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a precizat Poliția Capitalei.

Jurnaliștii Yeet.ro au descoperit că monstrul se numește Gabriel Craina și că, până acum șapte ani acesta a fost căsătorit. Soția, Elena, a decis să pună punct mariajului, așa că Gabriel Craina s-a cuplat cu mama minorei pe care individul a violat-o.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, formulată în dosarul nr. 4812/163/P/2024, de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul Craina Gabriel. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Craina Gabriel pentru comiterea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.07.2024 până la data de 05.08.2024, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Craina Gabriel. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 07.07.2024, ora 20:35”, a decis instanța, în cazul violatorului.