După moartea fratelui, Adrian „Beleaua” Corduneanu mai primește o lovitură: judecătorii i-au dat pedeapsă cu executare, în dosarul în care era acuzat că și-a amenințat cumnata.

La mai bine de doi ani de la comiterea faptelor, Adrian Corduneanu a fost condamnat, zilele trecute, la o pedeapsă cu executare, pentru că a amenințat-o, de mai multe ori, pe soția fratelui său, Petronel Corduneanu.

Alina Filip, nevasta lui Petronel (foto sus), a depus mai multe plângeri împotriva lui Adrian „Beleaua”, iar judecătorii l-au găsit vinovat pe interlop pentru trei infracțiuni și l-au achitat pentru o alta.

„Dispune achitarea inculpatului Corduneanu Adrian, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare (faptă din data de 27.09.2021). (…) Condamnă pe inculpatul Corduneanu Adrian la pedeapsa de 1 (un) an închisoare, în regim de detenț?ie, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată (3 acte materiale din datele de 03.01.2022, de 22.01.2022 şi de 05.03.2022). Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a comunica cu persoana vătămată Filip Alina Elena şi cu copiii acesteia, FFP şi FNF direct sau indirect, pe orice cale și de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de persoana vătămată Filip Alina Elena, pentru o perioadă de 2 (doi) ani. (…) Admite în parte acţiunea civilă formulată de către partea civilă Filip Alina Elena şi obligă pe inculpatul Corduneanu Adrian la plata către partea civilă Filip Alina Elena a sumei de 30.000 lei cu titlu de despăgubiri civile – daune morale. Obligă inculpatul Corduneanu Adrian la plata către partea civilă Filip Alina Elena a sumei de 12 000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare”, este hotărârea atacată deja de Adrian Corduneanu.

În luna aprilie, liderul clanului Corduneanu, Costel, a murit, după ce a suferit un infarct. El a fost internat într-un spital din Târgu Mureș, unde a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis, însă starea lui s-a agravat, iar complicațiile au condus, în final, la deces.