Alina Plugaru, cunoscută în showbiz-ul românesc datorită faptului că a fost starletă în filmele pentru adulți, devine „Sfânta din Vaslui”, personaj principal al unui joc disponibil pe dispozitivele cu Android și iOS.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Alina Plugaru, când fosta starletă XXX a mediatizat și un scurt film cu secvențe din jocul care urmează să fie lansat prin intermediul magazinelor virtuale de aplicații App Store și Google Play.

Mesajul Alinei Plugaru:

Dragi prieteni,

Aș vrea să clarific un lucru important despre jocul „Escape from Vaslui” și participarea mea în acest proiect. Sunt conștientă de discuțiile recente și de preocupările exprimate cu privire la modul în care acest joc parodie este perceput în legătură cu județul meu natal, Vaslui.

În primul rând, vreau să subliniez că nu am nicio intenție de a-mi bate joc de Vaslui sau de locuitorii săi prin acest joc. Implicarea mea în acest proiect vine dintr-o dragoste profundă pentru județul meu de origine și din dorința de a aduce o perspectivă amuzantă și satirică asupra anumitor aspecte culturale și sociale.

Jocul „Escape from Vaslui” utilizează tehnici de parodie pentru a crea o experiență distractivă și pentru a sublinia unele trăsături distinctive ale locului, într-un mod exagerat și ironic. Scopul este de a provoca râsul și de a oferi o privire amuzantă asupra unor stereotipuri, fără a răni sau a ofensa pe cineva.

Este important să înțelegem că arta și formațiunile de divertisment au diverse scopuri, inclusiv acela de a distra și de a pune în lumină aspecte interesante sau amuzante ale realității noastre. Jocul „Escape from Vaslui” face exact acest lucru – explorează latura ludică a vieții locale și oferă o viziune ironică asupra unor aspecte familiare.

Sper că aceste clarificări vă ajută să înțelegeți mai bine intențiile mele și ale echipei implicate în acest proiect. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru că vă arătați deschiderea față de diversitatea formelor de exprimare artistică și culturală.

Cu dragoste pentru Vaslui,

Alina